<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Sunnuntai 28.1.2007

 

Hotelli ja hotellin allasalue ovat tulleet viime päivinä entistäkin tutummiksi. Perjantaiaamun bloggauksen jälkeen otin kameran ja räpsin lähiseudusta kuvia.

366157.jpg

Näkymä, jota katsellaan aina hissiä odotellessamme.

366162.jpg

Hotellin uima-allas on rakennettu parinsadan metrin mittaiseksi joeksi, tässä osa siitä.

366166.jpg

Myös Lordi-yhtyeen uusi jäsen loikoili auringossa.

366175.jpg

Miten tällaisista risuista voi tulla tuollaisia kukkia?

366179.jpg

Hotelli aallonmurtajalta kuvattuna. Uima-allas on täällä meren puolella, alkaa kuvan vasemman laidan valkoisesta aidasta ja jatkuu mutkitellen oikean puoleisen rakennuksen taakse.

366183.jpg

Korkeuserot saarella hämmästyttävät edelleenkin joka kerta.

Perjantai-iltana Se sitten iski. Se, mistä monet muutkin tällä seudulla käyneet ovat raportoineet. Sen seurauksena vietin yöni paikallista arabialaista halaillen. Veikkaanpa, että perjantaina juomatta jäänyt rommitujaus ei tappanut pöpöjä niin kuin aiempina päivinä. Aamulla klo 7 tuli lääkäri paikalle, pisti piikin takapuoleen, antoi kourallisen pillereitä ja 140 dollarin laskun. Pitää tarkistaa matkavakuutuksen ehdot, mutta muistaakseni vakuutuksen pitäisi tuo korvata. Onneksi oli dollareita käteisenä, eurotkin olisivat kuulemma käyneet. Paikallisesta valuutasta emme edes tajunneet kysyä. Lauantaipäivä meni siis allekirjoittaneen osalta ihan hyväntekeväisyyteen, Tapsa sentään kävi morjestamassa aurinkoa.

 

Tuijottelin puolihorteissani jotain telkkarista näkyvää jenkkikanavaa ja ei kyllä kauaa tarvitse miettiä, mistä jenkkinuorison ase- ja väkivaltaongelmat juontavat juurensa. Komediasarjojen mainoskatkoilla tulee mainoksia, missä aseet, veri ja väkivalta ovat pääosassa. Kun tätä toistetaan mainoskatko toisensa perään, niin onko ihme, että joku käyttäytymismalli tarttuu verkkokalvoille.

 

Tänään olenkin ratkonut tavuristikoita palmun varjossa ja käynyt uimassa. Sitä "tavallista" siis. :) Illalla taitaa olla ohjelmassa vielä Samblin nuohoamista ja viimeisten tuliaisten hankkimista. Kotimatkalle lähdetään tiistaina, mutta siihen on vielä pitkä aika. :)